Firmant, uw partner met structureel voordeel.Uw deskundige partner als financiële ruimte tijdelijk tekort schiet.

Administraties

Verzorging van de financiële administratie in samenwerking met u. Een goede…

Lees verder »

Jaarrekeningen

Opstellen van jaarrekeningen, begrotingen en prognoses. Jaarrekening De jaarrekening is…

Lees verder »

Aangiften

Opstellen en indienen van o.a. aangiften omzetbelasting, inkomsten- en vennootschapsbelasting.…

Lees verder »

Advies

Advisering omtrent uw totale onderneming. Wij adviseren onze klanten op…

Lees verder »

FIRMANT BV

Firmant is een administratie- en advieskantoor voor het MKB wat op een no-nonsense basis uw administratie verzorgt en u van praktisch financieel en fiscaal advies voorziet!
De administratie verzorgen we in overleg met u op een maandelijkse- of kwartaalbasis zodat u altijd inzicht heeft in de actuele financiële posities van uw onderneming. Dus actuele posities debiteuren en crediteuren, belastingen en omzet, kosten en resultaat. Vragen over uw administratie worden niet opgespaard tot het moment van bespreking van de jaarrekening, maar worden meteen opgelost. De tussenrekening “nog uit te zoeken posten” heeft in uw administratie geen hoog saldo!

Naast het verzorgen van uw administratie kunnen wij ook uw loonadministratie verzorgen en verzorgen we uw fiscale aangiften loonheffingen, omzetbelasting als ook de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. De aangiften sluiten aan op de gevoerde administraties, dus geven altijd een goed beeld van uw fiscale positie.

Firmant geeft u daarnaast gevraagd en ongevraagd (fiscaal) advies over uw onderneming. Veranderingen in de fiscale wetgeving worden met u besproken en in overleg met u doorgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn: hoe om te gaan met de nieuwe fiscale regelgeving pensioen in eigen beheer, vermogen in de BV of toch liever in box 3 prive?
Ook stemmen we met u af een optimale structuur voor uw ondernemingen, die klaar zijn voor een eventuele verkoop van een onderneming of verdeling bij overlijden. Zaken die hierbij spelen zijn opgeschoonde en fiscaal optimale balansen, als ook actuele testamenten en huwelijkse voorwaarden. Een goede voorbereiding is het halve werk, en u komt later niet voor verrassingen te staan!

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We maken je in deze privacyverklaring helder welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. We leggen u ook uit hoe u uw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat u hier goed van op de hoogte bent en raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Klik hier om onze privacyverklaring te bekijken >


Firmant BV  |  Postbus 45, 4793 ZG Fijnaart  |  0165- 567918  |  www.firmant.nl  |  info@firmant.nl

Locatie

Bezoekadres: Firmant BV, Klerkenveld 9a, 4704 SV Roosendaal