Administraties

Verzorging van de financiële administratie in samenwerking met u.

advies-iconEen goede administratie is van groot belang. Naast het feit dat het voeren van een administratie verplicht is, geeft het u tevens belangrijke informatie over uw onderneming. Een actuele administratie geeft u namelijk inzicht in de (financiële) stand van zaken zodat u uw koers tijdig kunt bijstellen of nieuwe kansen kunt aangrijpen.

Zelf uw administratie doen of volledig uitbesteden
Firmant heeft jarenlange ervaring met het voeren van administraties. Wanneer u zelf uw administratie niet wilt of kunt voeren dan kunt u dit volledig aan ons uitbesteden. U kunt er ook voor kiezen om zelf de administratie te voeren in samenwerking met ons. Hierbij geven wij u de nodige ondersteuning en begeleiding.

Scannen en opsturen
De verwerking van de inkoop- en verkoopfacturen, alsmede de bankmutaties verloopt door middel van scannen. Het enige dat u hoeft te doen is uw facturen naar ons door te sturen. Vanzelfsprekend kunt u uw administratie ook op ons kantoor afgeven of komen wij deze bij u ophalen waarna wij zelf de administratie zullen verwerken. Vanzelfsprekend kunt u er zelf voor kiezen welke gegevens u automatisch wilt laten verwerke

Tijdelijke extra inzet
Wanneer u uw administratie zelf voert en tijdelijk niet in staat bent dit voort te zetten, bijvoorbeeld door ziekte of langere afwezigheid, dan kunt u ook meer taken bij ons neerleggen. Dit is nog één van de vele voordelen van Firmant.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.